Dikdörtgen Yüz şekline Göre şal Nasıl Bağlanır

Çok farklı modeller mevcut olsa da bunlar farklı tip modellere göre en yaygın bağlanma şekilleridir. Yüz şekline göre şal bağlama konusu tesettürlü arkadaşlarımızın çoğu kez yanılgıya düştüğü bir konu.


Yeni Spor Esarp Baglama Modelleri Hijab Tutorial Esarpbaglama Youtube Esarp Spor Youtube

Oval şekilde bağladığınız şalınızla yüzünüz daha uzun görünecektir.

Dikdörtgen yüz şekline göre şal nasıl bağlanır. Genelde bu yüz şekline sahip. Çünkü eşarp yuvarlak yüzlü bayanların yüzünü daha zayıf ve gösterecektir. Bugün sizlere uzun yüz şekline göre şal ve eşarp nasıl bağlanır bu konu hakkında yazı paylaşacağız.

Yüzün genişliği daha az olmakla beraber yüzün uzunluk hatları daha da. Daha sonrasında yüz şeklinize göre nasıl bağlayacabileceğinizi seçebilirsiniz. Bone fazla görünmeden yüz şeklinin tersine oval bir şekilde takılmalı.

Oval yüz şekline sahipseniz. Yüz Şeklinize Göre Şal Bağlama Tavsiyeleri. Dikdörtgen Yüz Şekline Göre Şal Nasıl Bağlanır.

Şal bağlamanın püf noktası ise yüz tipidir. Dolgun görünen bu yüze sahip kişiler şal veya eşarp bağlarken yüzü daha uzun göstermeyi hedeflemelidir. Yüzün şekline göre eşarp yapmak isteyenler bu modellere bakabilirler.

Farklı yüz hatları için uygulanması gereken teknikler şunlardır. Bu teknikler sayesinde şal yüz hatları ile uyum sağlar ve daha kusursuz bir görüntü ortaya çıkar. Oval üçgen ve dikdörtgen olmak üzere 5 çeşittir.

Bu yüz şekline sahip olan kişilerin amacı alınlarını dar göstermektir. Yüz Tipine Göre Nasıl Eşarp Bağlanır. Yüzün yuvarlak üçgen dikdörtgen şekline göre şal ve eşarp nasıl bağlanacağını merak edenler için içeriğimize bazı modellere yer verdik.

Güzel bir görüntü elde etmek isteyen tesettürlü bayanlar için pek çok şal bağlaması modeli vardır. Kare bir yüz şekline sahipseniz geleneksel şifon kumaştan gevşek şal takmalı ancak Türk tarzı başörtüsü gibi alnın ortasında sivriltmelisiniz. Dikdörtgen veya oval bir yüze sahipseniz altına bandana taksanız da takmasanız da bol tesettür şal size birden fazla şekilde yakışacaktır.

Bonenizi alnınızın tamamı görünmeyecek şekilde bağlayın ve şalınızın yukarı kısmını sivri olacak şekilde yan kısımlarını içeri doğru kıvırın. Yani aynı modeli bağlasalar bile birine yakışır diğerine yakışmaz ve büyük yüz şekline sahip olan bayanın yüzü daha büyük görünür yada yuvarlak yüzlü bayanın yüzü daha yuvarlak görünür. Yuvarlak üçgen uzun yüz şekline göre şal ve eşarp nasıl bağlanır diye merak edenler için içeriğimizde bazı modellere yer verdik.

Şalını Yüz Şekline Göre Bağla. Kalp yüz şekline göre eşarp nasıl bağlanır. Yüz Şekline Göre Başörtüsü Bağlama.

Hangi yüz şekline sahip olursanız olun başörtünüzü doğru yöntemle bağlamalısınız. Bir fular bağlamanın püf noktası yüz tipidir. Bnm yüzüm yuvarlak nasıl modeller yakısır resmlerini atabilrmsn.

Bu yüz tipine sahip bir bayansanız mutlaka bone kullanmalı ve bonenin gözükmesini sağlamalısınız. Bu konuyu beraber inceleyelim ve hangi yüz şekline hangi bağlama modeli daha uygun olacaktır beraber öğrenelim. Öncelikle kendi yüzümüzü iyi tanımamız gerek.

Bu şekilde yüz hatlarına sahip olan bayanlara tavsiye edilen örtünme aracı eşarp olarak belirtiliyor. Şal ve eşarp bağlama konusunda sınırsız örnekler var. Yüz şekline göre eşarp nasıl bağlanır.

Dikdörtgen yüz şekline sahip bir bayansanız mutlaka bone kullanın. Tombul yanakları ile bildiğimiz yüz şekli oldukça yaygın bir yüz şeklidir. Yuvarlak Yüzlü Bayanlar Nasıl Şal Veya Eşarp Bağlamaldır.

Farklı yüz kalıplarına göre eşarp modelleri vermeye çalıştık tabi ki bu formatların dışına çıkıp size en yakışan modeli bağlayabilirsiniz burda ki modeller sadece öneridir. Dikdörtgen yüze sahip olan kadın ya da bireyler için bu yüz şekline aynı zamanda uzun yüz de denebilir. Simetrik ve dengeli olması nedeniyle en ideal yüz şekli olarak kabul edilen oval yüz şekli hemen hemen her şal ve eşarp bağlama modelini rahatlıkla taşır.

Oval Yüz İçin Şal Bağlama Tekniği. Klasik şal bağlama modelini bir yana bırakıp farklı şal modelleri denediğim bu zamanlarda yüz tipine uymayan bir modelin insanı ne kadar değiştirdiğini gördüm. Ters Üçgen Yüze Göre Şal Modelleri.

Yuvarlak yüz diye tabir edilen yüz şekli dolgun ve tombul yanakların olduğu yüz şekline verilen isimdir. Yüzde yer alan uzunluk ve de genişlik arasında fark olur. Yuvarlak yüz şekline sahip olanlarda yüzün eni ve boyu eşit olur.

Yüz Şekline Göre Eşarp Bağlama Yöntemleri Köşeli ve kare şeklinde çene yapısına sahip hanımlar sıkıca boynu saran ya da arkada toplanan eşarp ve şal modelleri yerine gevşek ve yuvarlak tarzda sarılmış bonesi gözükmeyen eşarp ve şal bağlama modellerini tercih etmeliler. Yüz şekline göre eşarp veya şal nasıl bağlanır. Yuvarlak Yüz Şekline Göre Şal Bağlama.

Dikdörtgen Yüz Şekline Sahipseniz. Şalımızın veya eşarbımızın önünü yapmadan önce yüz şeklimize göre bir form vermeliyiz. Oval yüz şekline sahipseniz sade şal modelleri size daha uygundur.


Yuz Tipine Gore Sal Baglama 6 Farkli Sal Modeli Youtube Trendler Sal Kolay Turban Baglama


Yuz Tipine Gore Sal Baglama 6 Farkli Sal Modeli Youtube Trendler Sal Kolay Turban Baglama


Posting Komentar untuk "Dikdörtgen Yüz şekline Göre şal Nasıl Bağlanır"