Balıksırtı örgü Nasıl

Balıksırtı örgü ile topuzlar yarım topuzlar tek sıra örgüyü barındıran modeller gibi birçok saç modeli yapılabilmektedir. Bazı saç örgüleri zor gibi görünse de bir türlü cesaret edilmez.


Orgu Sac Modelleri Nasil Yapilir En Kolay Ve Farkli Cocuk Sac Orgu Modelleri Ve Yapilislari Sac Orgu Sac Modelleri Okul Sac Modelleri

Bu kolay yöntem ile saçlarınızı pratik bir şekilde balıksırtı.

Balıksırtı örgü nasıl. Klasik balıksırtında olduğu gibi örün. Balıksırtı örgü yapımı zor gibi görünen fakat öğrenildiğinde oldukça kolay uygulanan bir saç modelidir. Balıksırtı Örgü Nasıl Nasıl Örülür.

Saçlarınızı ortadan ikiye bölün. Uğraşılan zaman boşa gidecek gibi düşünülür. Örgünüzü yapmaya başlamadan önce saçınızı en tepeden 3 parçaya ayırın ve normal bir örgü yapın.

Çiçek balıksırtı örgüsü 5 ve 6 numaralı adımlar. Balıksırtı örgü nasıl yapılır. Kolay balıksırtı örgü nasıl yapılır.

Ancak örgü konusunda elbette ki her saç modeli yapımında olduğu gibi bilinmesi gereken bazı püf noktalar vardır. 11022014 1224 TAKİP ET. Kalın iplik kullandığınız son derece sıkı sert bir örgü yapmış olursunuz.

Balıksırtı örgü modelini sanırım kime sorsanız bilir. 5 adımda balıksırtı örgü yapımı. Bu videomda sizlere balıksırtı örgünün nasıl yapıldığını öğretmeye çalıştım.

French braid adı da verilen balıksırtı örgü sever. Balıksırtı Örgü Nasıl Yapılır. Balıksırtı Örgü Nasıl Yapılır.

Balıksırtı örgü modeli nasıl yapılır bunu bu sayfada öğrendiğinizi var sayıyoruz ve sizleri en güzel örgü bebek battaniye modellerinin bulunduğu Bebek Battaniyeleri bölümüne davet ediyoruz. Balıksırtı örgünün pratiğini öğrendiğinizde sık sık yapmak isteyeceğiniz modelin hem püf noktalarını da hem de nasıl yapıldığını sizlerle paylaşıyoruz. Videoda da söylediğim gibi önce mantığını anlayıp sonra da pratik ile takviye ya.

Özellikle saçların ördükten sonra çabucak bozulan yapıdaysa saçlarını örmeden önce güçlü tutuşlu bir şekillendirici wax kullanmanı öneririz. Balıksırtı örgünün püf noktaları nelerdir. Balıksırtı Örgü Nasıl Yapılır.

Balıksırtı örgü de böyledir. Burada beğendiğiniz bir battaniyeye balıksırtı tekniğini uygulayarak sizler de sahip olabilirsiniz. Hatta sadece elişlerinde değil artık saçlar da bile yapılıyor.

Balıksırtı örgü nasıl yapılır. Çift Balıksırtı Örgü Nasıl Yapılır. 3e ayrılan saçın 2 tanesi bir ele 1 tanesi diğer elde tutulur.

Balıksırtı örgü modeli ile oldukça kalın kıyafetler örebilirsiniz. Bu kez daha az saç olacağı için daha küçük örgülerle ilerleyeceksiniz. Sağ kısmının dış tarafında küçük bir saç parçası alarak bir kırlangıç kuyruğu örgü yapın diğer tarafa bunun üzerinde çapraz ve sol kısmı birlikte katın.

Daha sonra her örgütü alttan biraz saç alarak örmeye devam edin. Aslında bir iki kez yapıldıktan sonra bu korku ortadan kalkar. Ahmet Marankiden ışınım kürü.

5Saçınızın kalanını ikiye bölün. Aslında zor gibi görülen klasik balıksırtı örgüsü sanıldığından çok daha kolaydır. Fakat ipliği çok sıkı tutarsanız sert bir örgü olur.

Kayak kazağı kaban stili kazaklar için önerilir. Balıksırtı örgünün nasıl yapıldığını birlikte inceleyelim. Yandan balıksırtı nasıl örülür başlıklı yazımızda balıksırtı örgü tarifi vereceğiz.

Tığ ile örebileceğiniz çubuklar halinde balıksırtı örgü modeli nasıl örülür aşağıdaki fotoğraflarda çok detaylı bir şekilde. Klasik balıksırtı örgülü saç modeli için öncelikle saçının ön kısmından bir tutamı alıp tara. Geçmişten bu günlere kadar sürekli olarak örülen çok güzel bir model.

Saçlarınızı balıksırtı örmeyi UZMANTVden öğrenin. Balıksırtı örgü yapmanın en kolay yolu nedir. 8jan2016 - Balıksırtı Örgü Yapılışı İPUÇLARI.

Saçın üst kısmından bir tutam saç alınır ve saç 3e ayrılır. Hatta kaban gibi kullanabileceğiniz kazaklar kayak kazağı gibi örnekler için bu tekniği uygulayabilirsinizBalıksırtı tekniğinde örme yapmaya başlamadan önce küçük ipuçları vermekte fayda var. 28012014 0851 Son Güncelleme.

Peki nedir bu dikkat edilmesi gereken püf noktalar. Saçını tepeden uca kadar öreceğini farzedersek tepe kısımdan bir tutam al ve üç eşit parçaya ayır ama alacağın tutam sağ ve soldan tepeye kadar kalın bir tutam değil tepeden normal bir tutam. Kalın bir iplikle son derece tok sıkı bir örgü olur.

Balıksırtı örgüsünün aşamaları aşağıdaki gibidir. Son aşamada yine normal örgü yapın ve saçınızı bağlayın.


Balik Kilcigi Orgusu Nasil Yapilir Baliksirti Orgu Uzun Sac Sac Guzelligi


Sac Orgu Modelleri Misir Orgusu Balik Sirti Orgu Duz Orgu Nasil Yapilir Youtube Hair Styles Long Hair Styles Hairstyle


Balik Sirti Sac Orgusu Yapmak Resimli Anlatim Kendinyapsana Com Long Hair Styles Braiding Your Own Hair Hair Styles


Son Donemde Populer Olan Sac Orgusu Ile Yeni Modeller Ortaya Cikti Bu Modellerin En Basinda Balik Kilcigi Orgu Mo Hair Styles Everyday Braids Long Hair Styles


Baliksirti Sac Orgusu Nasil Yapilir French Braid Youtube Sac Sac Orgusu Sac Orguleri


Gunluk Sac Orguleri Model 19 Yarim Baliksirti Orgu Nasil Orulur Youtube Baliksirti Orgu Sac Orguleri Sac


Sis Orgusu Balik Sirti Dokuma Orgu Modelinin Yapilisi Youtube Orgu Orgu Ilmekleri Dokuma


Balik Sirti Orgu Modeli Yapilisi Turkce Videolu Nazarca Com Orgu Balik Sirti Balik Sirti Orgu


Balik Sirti 5li Orgu Nasil Orulur 5 Strand Braid Cocuk Sac Stilleri Sac Orguleri Sac Ve Makyaj


Baliksirti Ters Orgu Nasil Orulur Kiz Sac Modelleri Orgu Sac Modelleri Sac Orguleri


En Kolay Sekilde Baliksirti Orgu Nasil Yapilir Baliksirti Orgu Orgu Sac Modelleri Sac


Ters Baliksirti Sac Orgusu Nasil Yapilir Profesyonel Sac Orme Teknigi Sac Sac Orgusu Sac Orguleri


Gunluk Sac Orguleri Model 16 Baliksirti Ters Orgu Ile Farkli Kullanimlar Youtube Sac Dalgalari Sac Sac Orguleri


Yandan Baliksirti 4 Lu Nasil Orulur Model 2 Kolay Sac Modelleri Orgu Sac Modelleri Sac


Ters Balik Sirti Sac Orgusu Orme Teknigi Hollanda Orgusu Nasil Yapilir Kendin Yap Sac Modelleri Orme Sac Modelleri Sac


Balik Sirti Orgu Nasil Orulur Youtube French Plait Hairstyles Plaits Hairstyles Braids For Long Hair


Saclara Baliksirti Orgu Nasil Yapilir Faydali Bilgin Sac Baliksirti Orgu Kolay Sac Modelleri


Tac Seklinde Sac Orgusu Nasil Yapilir Ters Baliksirti Sac Orgusu Baliksirti Nasil Orgusu Sac Seklinde Tac Ters Sac Orgusu Sac Kendin Yap Sac Modelleri


Resimli Anlatimli Yarim Baliksirti Sac Yapimi Sac Sac Orgusu Kiz Sac Modelleri


Posting Komentar untuk "Balıksırtı örgü Nasıl"