Sac Lazer Kesim Makinesi

HSG Yeni Nesil Tüp Lazer Kesim. ROBJET - CUTJET L3-1530-O Açık tip Fiber Lazer Kesim Makinesi düz sacların siyah sac - alüminyum - paslanmaz kesiminde kullanılan yüksek hızlı 2D kesim tezgahıdır.


Sac Isleme Tezgahlari Panosundaki Pin

Reklam tekstil nakış promosyon ürünler oyuncak mobilya çanta eldiven deri dekorasyon hediyelik eşya maket elektrikli ürünler kauçuk akrelik.

Sac lazer kesim makinesi. 3 Adet Bystronic lazer kesim makinesi 3 Adet CNC Abkant büküm makinesi 1 adet sac silindir büküm makinesi. Özelleştirilmiş sac lazer kesim otomobil parçaları içinde Maxtech en Özelleştirilmiş sac lazer kesim toOEMs yanı sıra diğer müşteriler tıbbi equipenment Elektronik Ürünler Güç prototip gelen Depolama elektrikli aletleri vb Biz işlerin her türlü işlemek için üretim. Çin cnc makinesi 3015 1000 w fiber lazer kesim makinesi.

R9 Profesyonel Konik Lazer Boru Kesme Makinesi. Hassasiyet çok daha iyi olabilir çünkü lazer ışını işlem sırasında aşınmaz. Tüp Metal Lazer Kesim Makinesi.

Lazer kesim makinesi sac kesiminde yaygın bir biçimde kullanılan bir takım tezgahı olup üç işlemi yerine getirir. FiberBora Metal kesim uygulamarı için 500w - 2000w arası Fiber Lazer kesim makineleri. Crea Speed DX Serisi.

3 Yüksek kalite. Tek kafalı lazer kesim ve kazıma makineleri. Tesislerimizde makine parkurumuzda önemli yeri olan yüksek teknolojiyle donatılmış CNC Plazma Kesim makinasıyla.

Mekanik kesim üzerinde lazerle kesmenin avantajları iş parçasının kullanılabilirliğini ve iş parçasının uyumunu azaltır. Yüksek Kaliteli Sac Kesme ve Bükme Makineleri. Yüksek kapasite hız ve kalitede.

Crea Speed D Serisi. GHE-35HQ Serisi Yüksek Güçlü Sac ve Tüp Lazer Kesim Makinesi GE Serisi. Sacın üzerinde bulunduğu kesim tablası sabit durur kesim.

FiberMaxi İnce metal kesimlerine çözüm sunan 500w-1500w Fiber Lazer Kesim Makineler. Yapsan Makine Yetklili Bayiii olarak Bodor Lazer kesim makineleri 1 kw dan 40 kw ya kadar tüm çeşitler mevcutturDetaylı bilgi için arayınızKonya da yetkili bayi ve yetkili çinli teknik mühendisimiz mevcuttur. Türkiyede yerli üretim profesyonel fiber lazer kesim makinesi.

Türkiye Konya Karatay. 1 damgalama döküm CNC işleme lazerli kesim sac levha üretme üretici profesyonel oem kalıp vardır. Aylık 350 ton metal işleme üretim kapasitesine sahip Teknik Lazer tesisleri Ar-Ge lazer kesim sac büküm kaynak ve montaj departmanlarından oluşmaktadır.

GE Serisi Çift Platformlu Sac ve Tüp Lazer Kesim Makinesi. Üretim bandında tam kapasite ile çalışan. Lazer Kesim Hidrolik Elektrikli Abkant Pres Makas ve Plazma Kesim.

GalvoZen Tekstil ahşap ayakkabı ve çanta vb. Sac metal kesim için odak uzaklığı genellikle 38-76 mmdir. Lazer Kesim Makinesi hakkında detaylı bilgiliyi Lazer Kesim Makinesi sayfasından öğrenebilirsiniz.

2 Bizim güçlü destek olarak deneyimli mühendis ve kalite kontrol ekibimiz var. Endüstriyel Mekotek Lazer FLC-1530 modeli ile 2 kwdan başlayan 12 KW güçleri arasında çift tabla kapalı kasa fiber metal kesim makinesi. EBH serisi bu tarz ihtiyaçlarınız için farklı konfigürasyonlar sunmaktadır.

Sac lazer kesim fabrikası servisi Maxtech Avantajı. GB Serisi Tek Platformlu Sac ve Tüp Lazer Kesim Makinesi. Kesim işlerinde yerli üretim lazer makinesi.

Sac Lazer Kesim Makinesi. 500 watt ile 15 kw arasında kapalı yada açık boru profil lazer kesim makinesi. CNC Abkant pres sac metal hammaddeyi bükerek istenen forma getiren bir saç şekillendirme tezgahıdırDaha ilkel olan türü caka olarak adlandırılır.

Lazer Kesim Hidrolik ve Servo Büküm Makineleri Giyotin Makas Plazma Kesim Teknolojileri. Sac İşleme Makinaları Lazer Kesim. Standart bir EBH Serisi Lazer Kesim Makinesi tek kafa seçeneği ile bir çok kesim ve kazıma işleriniz için yeterli olacaktırFakat bazı özel işleriniz için özel konfigürasyonlar gerekebilir.

Sac paslanmaz çelik pirinç titanyum ve alüminyum gibi malzemelerden üretilmiş çeşitli. Profesyonel boru fiber lazer kesim makinesi lazer kesici. Lazer Kesim Oyma ve Markalama Makineleri.

Işın Lazer plazma kesim konusunda da en kaliteli hizmeti sunar. Boru profil lazer kesim makinesi ile 6 metre boyunda 200 mm çapında yuvarlak kare ve dikdörtgen profillerin kesimleri yapılabilmektedir. 3kw lazer kesme makinesi endüstriyel lazer kesici kesme ma.

Lazer kesim sektörüne yılların vermiş olduğu deneyim ile ekip ekipman üretim esnekliği avantajını kullanarak kaliteli üretim ve zamanında teslimat sunarak hizmet vermekteyiz. Abkant büküm hizmetimizde metal lazer kesim markalama yanında müşterilerimize abkant büküm hizmetide sunmaktayız. Kayra Rofin metal tüp çeşitli güç ve ebatlarda ahşap pleksi vb.

Çoklu kafalı lazer kesim ve kazıma makineleri. Abkant büküm tezgahları ile sac metal iki kalıp arasında basılarak şekil alır. Lazerli oksijenle kesme eriterek kesme ve süblimleştirerek kesme.

Fiber teknolojili büyük ebatlı yatak tipi fiber lazer metal kesim makinesi. Uçan Optik prensibi ile çalışır. 500 w 750 w 1000 w 2000 w metal fiber lazer kesim makinesi 1500.


Cagmakina Cagmakina Cnclazer Cnc Lazer Kesim Tekirdagcnclazer Tekirdagcnclazer Corlucnclazer Corlucnclazer Cerkezkoycnclazer Cnc Limes Muhendislik


Lazer Kesim Seperator Decorative Screens Beautiful Decor Metal Working


Ayka Lazer Teknik Yerler Modern


Pleksi Lazer Kesim Fiyatlari Fason Iletisim Mercury


Cagmakina Cnc Lazer Corlu Corlu Cnclazer Lazerkesim Corlulazer Cagmakina Bystronic Tekirdag Tekirdag Cerkezkoy Cerkezkoy Cnc Abkant Muhendislik


2 El Fiber Lazer Kesim Makinesi Metal Elsa


Pin On Metal Kesim Lazeri


Ahsap Lazer Kesim Makinasi Uretimi Ayka Makine Panosundaki Pin


Pin On Cnc Lazer Kesim Makinasi


Akyuzler Karoser Metal Lazer Kesim Hizmetimiz Metal Cnc Sac


Lazerciyiz Lazer Kesim Ve Kazima Makinalari Kaucuk Iletisim Bambu


Cagmakina Cagmakina Cnclazer Cnc Lazer Kesim Tekirdagcnclazer Tekirdagcnclazer Corlucnclazer Corlucnclazer Cerkezkoycnclazer Cnc Muhendislik Limes


Lazer Sac Kesim Makinasi Fiyatlari Fibercut Fc10 Modeli Plazma Kesim Sac Kesimleri Metal


Trumpf Lazer Kesim Modelleri Ve Fiyatlari Sac Model


Cagmakina Cagmakina Cnclazer Cnc Lazer Kesim Tekirdagcnclazer Tekirdagcnclazer Corlucnclazer Corlucnclazer Cerkezkoycnclazer Cerke Cnc Limes Abkant


Lazer Kesim Makinasi Haberleri Lazer Kesim Makinasi Cnc Haber Lazer Kesim Ahsap


Fiber Lazer Kesim Makinesi Panosundaki Pin


Cnc Lazer Metal Kesim Cnc Metal Mercury


Cagmakina Cagmakina Cnclazer Cnc Lazer Kesim Tekirdagcnclazer Tekirdagcnclazer Corlucnclazer Corlucnclazer Cerkezkoycnclazer Cerke Cnc Abkant Limes


Posting Komentar untuk "Sac Lazer Kesim Makinesi"