Wella Saç Kesim Makinası

Keserken kolay kullanım için 128 gr hafiflik. 94999 TL KDV Dahil.


Wella Expert Sac Kesim Makinesi Kuafor Plaza Kuafor Malzemeleri Berber Malzemeleri

En üstün kesim doğruluğu için çelikten kenar kesim bıçakları.

Wella saç kesim makinası. Kampanyalı Wella Saç Sakal Kesme Makinesi modelleri için hemen tıklayın. Saçlarınızı kesmenize şekillendirmenize ve düzeltmenize yardımcı olan saç kesme makinelerinin yanı sıra sakallarınızı şekillendirmenize yardımcı makineler ile tüm saç ve sakal bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Saç tipi veya elde etmeye çalıştığınız saç kesimi gibi faktörler hangi kesme makinesine ihtiyacınız olduğunu belirlemeye yardımcı olan önemli noktalar arasındadır.

CIMBIZLAR FİRKETELER TOKALAR OKSİDANLAR 3 10 VOLUME 6 20 VOLUME 9 30 VOLUME 9 40 VOLUME. Rahat kullanım için sessiz ve titreşimsiz. Erkek saç ve sakal bakımında en çok kullanılan elektronik ürünler saç ve sakal kesme makinalarıdır.

Entegre biçimde sunulan 3 kesim uzunluğunun yanında 5 ayrı kesim tarağıyla toplam 15 farklı boyutta traş mkanı sağlar. Bunu yapmak için bıçak başlığı 31 Açma ve kapatma ana sayfa. Bu taraklarla toplamda 15 farklı boyutta saç tıraşı yapılabilir.

Wella Xpert Saç Kesim Makinası diğer rakiplerine göre şarj süresi daha uzun olarak 3 ila 35 saat arası kullanım konforu sağlar. 35 saat tam şarj süresi vardır. 250 gr ağırlığındadır 170 mm x 46 mm x 46 mm boyutundadır.

SAÇ - SAKAL KESİM MAKİNALARI. Cihaza iyi baksanız bile kesim performansı azalacaktır. Entegre kesim tarakları wella hs 71 xpert saç kesme makinesiyle birlikte gelen 3 entegre kesim uzunluğu ayarı bulunur.

Yıprandığında bıçak başlığını değiştiriniz. SAÇ SAKAL KESİM MAKİNELER. Bu ürünleri satın alınırken göz önünde bulundurmanız gereken birçok nokta yer alır.

Saç kesme makineleri evde hızlı ve kolay kesim sağlayan kesme aparatlarından oluşan makinalardır. Wella saç kesme makinası hs-61 contura. 1 saat hızlı şarj süresine sahiptir.

MAKASLAR VE PENSLER. Bunun dışında harici olarak kullanılan ve kolaylıkla takılıp çıkarılabilen 5 ayrı kesim tarağı bulunur. Wella Xpert Saç Kesme Makinesi.

Bıçak dişlerinin kesim ayarı 05mm 15mm 25mm - Taraklar ile beraber 15 Farklı kesim aralığı. Entegre biçimde sunulan 3 kesim uzunluğunun yanında 5 ayrı kesim tarağıyla toplam 15 farklı boyutta traş mkanı sağlar. 05 mm 15 mm 25 mm olmak üzere 3 farklı kesim uzunluğuna sahiptir.

Giriş Yap - Kayıt Ol - Ödeme Ekranı - İletişim. Wella Xpert HS71 Profesyonel Saç Kesme Tıraş Makinesi Hoşgeldiniz. 100-240 V 50-60 Hz Elektrik kullanımı özelliğindedir.

Ergonomik yapısı tüm bu işlemlerin profesyonelce tamamlanmasına olanak sağlar. Fiyat 80508 TL KDV 94999 TL den başlayan taksitlerle. Wella Profesyonel Contura Şarjlı Saç Kesme Makınesı Ürün özellikleri.

CONTURA 3 Çalıştırma Tarak ucu 4 farklı kesim uzunluğunda ayarlanabilir yaklaşık 3 ile 6mm arasında. 05 mm 15 mm 25 mm olmak üzere 3 farklı kesim. Wella Xpert HS-71 Saç Kesme Makinesi İçerik Bilgisi.

Wella Xpert HS-71 Saç Kesme Makinesi İçerik Bilgisi 35 saat tam şarj süresi vardır 1 saat hızlı şarj süresine sahiptir. Camelot Kulak Burun Kılı. Kablolu ve kablosuz kullanılabilen xpert en iyi düzeyde saç kesme performansını sunar.

Wella CONTURA Saç Kesme Makinası. Çok yönlü kullanım imkanı sağlayan Wella Contura Tıraş Makinesi hafif tasarımı ve güçlü yapısıyla tüm sakal ve bıyık formları için uygundur. Bıçak başlığı bir yedek parça olarak ayrıca Wella Müşteri Servislerinden sipariş edilebilir.

Andis PM-4 Devir Motorlu Saç Kesme Makinası. Wella Contura Tıraş Makinesi. Wella Xpert HS 71 Saç Kesme Makinesi Ayrıntılar Kablolu ve kablosuz kullanılabilen Xpert en iyi düzeyde saç kesme performansını sunar.

65000 TL SEPETE EKLE. 48121620mm aralıklarında saç kesimi yapabileceğiniz 5 kesim tarağı. Kesim dişlerini teninizin sıfır noktasına kadar ayarlayabileceğiniz mmlik kayabilen özel diş mesafe ayarı.


Wella Xpert Hs 71 Sac Kesme Makinesi Fiyatlari Ozellikleri Ve Yorumlari En Ucuzu Akakce


Wella Xpert Sac Kesme Makinesi Fiyati Taksit Secenekleri


Wella Xpert Hs 71 Sac Kesme Makinesi En Uygun Fiyat Sachane


Wella Contura Hs61 Profesyonel Tiras Makinesi Fiyatlari


Hector Troy Sac Kesme Makinasi Gold


Wella Xpert Hs 71 Sac Kesme Makinesi Fiyati Taksit Secenekleri


Wella Contura Hs 61 Sac Kesme Makinesi Fiyatlari Ozellikleri Ve Yorumlari En Ucuzu Akakce


Wella Xpert Hair Clipper Sac Kesme Makinesi Hs 71


Wella Xpert Profesyonel Sac Kesme Makinesi


Wella Carvis Sac Kesim Makinesi Kuafor Plaza Kuafor Malzemeleri Berber Malzemeleri


Wella Contura Hs61 Profesyonel Tras Makinesi Fiyati


Wella Sac Sakal Temizleme Ve Fiyatlari Hepsiburada Com


Wella Expert Sac Kesme Makinasi Hs 71 Fiyati Taksit Secenekleri


Wella Xpert Sac Kesme Makinesi Sinan Balci Barber S Club


Wella Xpert Hs 71 Sac Kesme Makinesi


Wella Xpert Profesyonel Sac Kesme Makinesi Amazon Com Tr Kisisel Bakim Ve Kozmetik


Wella Xpert Hs71 Profesyonel Sac Kesme Tiras Makinesi


Wella Hs 71 Expert Sac Kesme Makinasi Fiyatlari


Wella 4015600113261 Contura Chrome Sac Kesme Makinesi Hs61 Amazon Com Tr Kisisel Bakim Ve Kozmetik


Posting Komentar untuk "Wella Saç Kesim Makinası"